Vimar Forklift Co, Ltd
Categories
Hjem > Nyheder > Indhold

Hangzhou: 2016 G20-topmødet vil blive afholdt

Vimar Forklift Co, Ltd | Updated: May 28, 2016Kina vil være vært for topmødet 2016 gruppe af tyve (G20) i det østlige byen Hangzhou, bedst kendt for sin naturskønne West Lake, på September 4-5, PresidentXi Jinpingannounced i Antalya på mandag.

Dets tema vil "bygge en nyskabende, styrket, sammenkoblede og inklusiv verdensøkonomien," sagde Xi samtidig med at en arbejdsfrokost under netop indgået 10 G20-topmødet i denne tyrkiske resort by.

Kinas præparater, Xi fortalte verdensledere, vil blive fokuseret på innovation på vækstmønstre, forbedre den globale økonomiske og finansielle styring, fremme international handel og investering og fremme inclusive og sammenhængende udvikling.

"Vi har brug at øge repræsentation og vækstmarkederne økonomier og udviklingslandene (i den globale styring), stemme for at styrke kapaciteter af verdensøkonomien til at modstå risici," sagde formanden.

Forklarer Kinas valg af tema og prioriteter, bemærkes Xi, at selv om verdensøkonomien har gik ud af krisen, opsving er stadig meget skrøbelige og vækst underdimensioneret.

"Tendenser og politikker for større økonomier bliver stadigt mere divergerende," sagde han. "Vi er i skrækkelig savn i nye kilder til vækst at presse på for en ny runde af velstand for verdensøkonomien."

I mellemtiden, reform af den globale økonomiske styring har ikke udviklet sig jævnt over de seneste år, og G20 medlemmer skal tage samordnede foranstaltninger til at føre internationale økonomiske samarbejde, Xi tilføjet.

Formanden også kaldet for samordnet indsats for at hjælpe gruppen Skift fra en mekanisme af kriseberedskab til en langsigtet forvaltning, for at konsolidere sin status som en vigtigste forum for globale økonomiske styring.

"Kina vil indtage en åben, gennemsigtig og inklusiv holdning i forberedelserne, og vil forbedre kommunikation og koordinering med alle G20 medlemmer i fællesskab opretholde, bygge og udvikle gruppen på en forsvarlig måde," sagde Xi.

Kina vil overtage G20-formandskab på 1 december 2015, og en række relaterede møder vil blive afholdt næste år, ifølge Wang Xiaolong, det kinesiske udenrigsministerium særlige udsending på G20-anliggender.

Amerikanske PresidentBarack Obamavoiced støtte til Kinas formandskab, siger, at han ser frem til at deltage i topmødet i Hangzhou.

TheUnited Statesis villige til at arbejde med Kina nøje at sikre succes for mødet, Obama fortalte Xi på sidelinjen af topmødet i Antalya.

Hangzhou, en århundreder gammel by med en befolkning på næsten 8,9 mio, er hovedstad og største by i Zhejiang-provinsen.

Zhejiang, kendt for sin robuste privatejede virksomheder, rangeret fjerde blandt de 31 provincial-regioner på det kinesiske fastland i vilkår ofGDPin 2014.

XI arbejdede i Zhejiang mellem 2002 og 2007 som leder af det provincial udvalg af det kommunistiske parti i Kina.


Previous: Nye hjemmeside kommer!

Next: Nej

Kontakt os
Adresse: Velindrettede, District, Hangzhou, Zhejiang, Kina
Telefon: +86-571-8195 2852
 Fax:+86-571-2886 0635
 E-mail:info@vimarforklift.com
Vimar Forklift Co, Ltd
Share: